Se Celtic
VS
Malmö FF
livestream fotboll

Sponsrade

Så här gör du för att se matchen

Celtic

Celtic

VS

Malmö FF

Celtic
19. aug 2015 kl. 20:45
black-down-arrow


  • Sponsrade
  • Se live på TV

Viaplay Viaplay  

Kvalitet : Väldigt skarp
Spelfönster : Stor
Pris : 399 kr/mån

Så här gör du för att se livefotboll hos Viaplay

1. Gå till Viaplay

Viaplay

Klicka dig vidare in på Viaplay

line-arw

2. Betala abonnemanget

ico-green-2

Öppna ett konto och betala abonnemangsavgiften

line-arw

3. Se livefotboll

ico-green-3

Välj match och starta den

Så här ser du Celtic-Malmö FF på TV

TV6 visar Champions League Playoff direkt från Celtic Park,
Champions League onsdag kl.20.00

Ingen resepaket / biljetter tillgängliga!

Vi har för närvarande inga resor eller biljetter till evenemanget, men tveka inte att besöka vår resor avsnitt. Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss på [tittasport.se] (mailto: support@tittasport.se)
support@tittasport.se

Ifjol blev Malmö FF fjärde svenska lag att kvala in till den penningstinna mästarcupen, men blott första lag sedan Helsingborg lyckades med bedriften under säsongen 2000/2001.

Nu har MFF chansen att upprepa det magnifika fjolåret, som dessutom slutade i ett andra raka SM-guld för det stjärnspäckade laget. Men det är ett skotskt hinder i vägen – Celtic FC. Glasgow-laget som vunnit skotska ligan vid hela 46 tillfällen varav de fyra senaste upplagorna.

Malmö har, som bekant, haft det tuffare i allsvenskan den här säsongen jämfört med den förra. Men det börjar ta sig, vilket inte minst den bragdartade vändningen hemma mot Salzburg, som MFF slog ut i den sista kvalrundan ifjol, är ett bevis på. MFF har följt upp den insatsen med att besegra IFK Göteborg i måstematchen förra helgen med att även ta full pott hemma mot Gefle den gångna helgen och är helt klart med i guldracet även i år.

Tränaren Åge Hareide kunde rentav kosta på sig att nästintill vila Oscar Lewicki och Jo Inge Berget i helgen, där anfallsstjärnan Markus Rosenberg visade att målformen är fin då han satte 2-0 precis i slutet.

Celtic å sin sida har inlett ligaspelet med tre segrar och ett kryss. Den gångna helgen blev det full pott mot Inverness, där Mikael Lustig inledde målskyttet i 4-2-segern. Liksom Malmö spelar Celtic sin tredje kvalomgång i det här dubbelmötet efter att ha slagit ut Stjarnan och Qarabag tidigare i sommar.

Ops...

Statistiken är dessvärre inte tillgänglig nu!

Opstillingerne

Startopstillingerne bliver tilgængelige 30 minutter før kampstart!