Titta på fotboll i TV:n

Det finns massvis med fotboll på TV, men vem sänder matchen och när börjar den? Här får du en perfekt överblick över veckans fotboll. Se livestreamad fotboll på tittasport

Tid Match Liga Kanal

Kanalerna - Vem visar vad?

Det finns alltid massor med Fotboll på TV, leta i spelschemat här och hitta var du kan se nästa match

viaplay

Viasat har bland andra rättigheter att visa Champions League, Formel 1, allsvenskan, NHL och flera andra spännande sporter. Det finns mycket motorsport som du inte hittar någon annanstans. Se exempelvis Nascar och Speedway hos Viaplay.

cmore_logo

Om du älskar svensk och spansk fotboll, då har du kommit helt rätt. C more är en av de tyngsta inom sport i Sverige. De har mängder med rättigheter, se bl.a. Allsvenskan, La Liga och Ligue 1. De har kanaler som endast riktar in sig på fotboll och sport. Studion består ofta av välkända ansikten för oss, Lasse Granqvist är en av frontfigurerna. Ett abonnemang med C more ger dig mer fotboll än de flesta klarar av.

5-play

Kanal 5 är en ny stark aktör på den heta fotbollsmarknaden. De har värvat spektakulära namn till sin stora satsning på Sveriges EM-kval. Kanal 5 har slagit på stora trumman och tog alla EM-kvalmatcher, inte bara Sveriges. De har slagit nya rekord med sina sändningar och har fått mycket ros för deras starka studioanalyser.

SVT

SVT behöver ingen presentation, Sveriges två största kanaler. Sportutbudet har alltid varit bra på SVT, även om det börjar sina lite när priserna pressas uppåt. Vid mästerskap är dock alltid SVT med, både damlandslaget och Herrlandslaget går att se på SVT när det vankas EM och VM. De har även svenska cupen som har växt sig starkare i och med att den gjordes om.

tv4_logo

TV4 sänder de stora mästerskapen i fotboll. De har dock tappat en del rättigheter, men när de vankas VM och EM, då brukar SVT och TV4 dela på mästerskapen. De flesta av TV4s fotbollssatsningar sänds antingen i Tv4sport eller TV12.

tv10_logo

TV10 är Sveriges nya TV-kanal för sport och fakta. Den engagerande live-sporten och de mest intressanta dokumentärerna hittar du på TV10. När det gäller fotboll direktsänder man en hel del Champions League fotboll. TV10 finns tillgänglig för ca 70 procent av den svenska befolkningen, och kan ses bland de flesta stora TV-leverantörerna.

tv12_logo

Tolvan har tagit över TV4sport som nu har blivit en betalkanal. Här hittar matcherna från Damallsvenskan, superettan och Serie A. Du får även gedigna studioprogram om Italiensk fotboll och grymma analyser efter matcherna. TV12 når ut till ungefär 70 % i Sverige.

viasatsport_logo

Om du älskar fotboll, då ska du teckna ett paket med Viasat. Då får du Viasat fotboll och flera andra sportkanaler. Här kan du se Premier League, Champions League och flera andra fotbollssändningar. Tillsammans med Cmore är de två som styr ligafotbollen, Viasat har gjort tunga satsningar i några år och sänder även Olympiska spelen. Ett måste om du älskar sport på TV.

eurosport_logo

Eurosport och Eurosport2 sänder framförallt tysk fotboll. Kanalen visar 5 matcher varje helg under bundesligasäsongen. Dessutom har kanalen rättigheterna till de Afrikanska mästerskapen, och en rad andra turneringar. Kanalen finns som tillval på de hos de flesta operatörer och kan fås för en billig peng varje månad. Du kan också välja eurosportplayer till din dator eller mobil till en kostnad för 49 kr/mån, 159 kr/3 mån eller för 349 kr per år.

Så här kontaktar du leverantörerna till de olika TV-kanalerna

Här hittar du hur du kommer i kontakt med de olika TV-paketen.

telia_new

Läs mer på www.telia.se eller ring 90 200

visat_new

Läs mer på http://www.viasat.se/ eller ring 0200 210 219

comham

Läs mer på www.comhem.se eller ring 90 222

canal-digital

Läs mer på www.canaldigitalkabel.se eller ring 0200 116 117