Recensioner av de bolag som tillhandahåller live stream

Läs om det stora utbudet av live stream på den svenska markanden.

Bet365

Bästa Bookmaker

Bet365

 Bäst på livebetting

 Lättnavigerad

Bet365 etablerades redan 1974 i Storbritannien och idag har den växt till världens ledande spelbolag.

Spelbolaget från Stoke har tusentals anstälda och miljontals kunder i mer än 140 länder. Varje vecka får Bet365 över en halv miljon vad. Bet365 är därför ett säkert val om du vill ha et spelbolag som har kontroll över saker och ting. Du har möjligheten att spela massor av livespel på en användarvänlig hemsida som är anpassad efter dina behov.

Produkter och Utbud

Spelmöjligheterna är gigantiska hos bet365. Nästan alla ligor och matcher har ett hav av olika spelalternativ. De fyra stora i USA, NFL, MLB och NBA har exempelvis spelmöjligheter som halvtid/Fulltid, Handicap(även Asian), över/under, spelarprestationer. Detta gäller för flera andra sporter som tennis exempelvis som också har massor med spelmöjligheter.

Handikappsspel är ett område som Bet365 ligger i framkant med. Det är inte ofta ett odds på 1.05 gånger dina pengar lockar, då kan du istället välja att laget som har 1.05 ska vinna med exempelvis 3-0 eller mer. Detta ger dig ett bättre odds och det är populärt sätt att spela på.

Live betting är bet365s signum. Utbudet hos bet365 är enormt och det täcker inte bara fotboll. Det finns massor med skidsport, curling, basketboll, golf, trav, ishockey, handboll m.m. Liveodds funktionen är nästan helt perfekt och designen är snygg och användarvänlig. Bet365 har skapat en smidig sida som ger dig perfekt överblick över alla spelen.

Live stream

Bet365 är även här i framkant. Det är ett av det absolut bästa utbudet till live streaming. Massvis med fotbollsmatcher och tennismatcher blir streamade varje dag. Utöver detta kan du även se Ishockey, basket, handboll, volleyboll och all sport du kan tänka dig. Se Barcelona – Real Madrid i när det är dags för El Classico. Titta på världsstjärnorna i Australian Open eller följ alla matcherna i.

Odds / Återbetalning

Bet365 är ett av de spelbolag som är ute tidigast med odds på marknanden. Till skillnad från andra spelbolag är att dessa odds brukar hålla sig på samma nivåer från det att oddsen kom ut till det att matchen startas. Detta säger en del om oddssättarna på bet365, som befinner sig på absolut världsklass.

Det är en hög återbetalningsprocent som ligger på 93.7 %. Ett högt snitt om vi jämför med deras konkurrenter. Oftast ligger det runt 90 % medan de största Europeiska ligger runt 93 %. Det är Asian handicap och över/under som täcker 96-97 %. Det är också där de flesta rutinerade spelarna lägger sina pengar.

Support

Supporten hos Bet365 finns det inte att anmärka på. Du har flera valmöjligheter att ta kontakt. Det lättaste är livechatten som är öppen dygnet runt och du kopplas direkt till kundtjänst som är trevlig och hjälpande. Det går även att ringa eller maila till Bet365 och det fungerar också väldigt enkelt. Du får svar väldigt snabbt på mailen och det märks att Bet365 lägger ner mycket tid på service.

Sponsrade

Sponsrade

Användarvänlighet

Bet365 har ganska nyligen lanserat en ny version av deras hemsida. Sidan har alltid varit smidig och användarvänlig men den har nu kryddats med lite nya funktioner. Bl.a. har de ändrat den gamla sökfunktionen och gjort det enklare att hitta en specifik match som du vill se.

De har även en fantastisk statistiksektion där du hittar allt du behöver. Det går att se hur många mål de har gjort, släppt in, hur många matcher de har vunnit hemma och borta, det mesta finns att hitta under statistiken och du behöver inte vara inloggad.

In- och utbetalningar

Det är enkelt att både sätta in och ta ut pengar från Bet365. Det finns flera olika insättningsalternativ. Det kan betalas med kredit -och betalkort, VISA, Mastercard och VISA Electron fungerar utmärkt. Neteller och Moneybookers fungerar också bra.

In- och utbetalningarna är kostnadsfria, det kan dock ta några dagar beroende på vilken metod du väljer, innan du har pengarna på ditt konto när du gjort ett uttag.

Vår upplevelse

För att själv kunna bedöma bookmakern även på insidan som en spelare, gjorde vi givetvis ett konto. När allting var i ordning prövade vi live stream sektionen, som levde upp till våra högt ställda förväntningar. God ljud- och bildkvalitet, och det var enkelt att spela på oddsen samtidigt som man såg på matchen. Utbetalningen var hur smidigt som helst och pengarna kommer in på ditt konto efter bara några dagar.

Slutsats

Om du inte väljer att spela på de allra största ligorna med klassisk 1X2, utan söker ett brett och massor med olika specialspel, då är Bet365 den perfekta bookmakern. Då det dessutom erbjuds massor med live streamade matcher, får man fråga sig om det går att spela på odds utan att ha ett konto på bet365. Är du ny inom odds och spel, kan du vända dig till support om du har frågor som du inte fått svar på. De hjälper dig direkt och visar dig vad du ska göra.

Sponsrat innehåll | Den här artikeln representerar endast författarens åsikt