Recensioner av de bolag som tillhandahåller live stream

Läs om det stora utbudet av live stream på den svenska markanden.

C MORE

C MORE

 Stort utbud

 Knivskarp kvalité

 Se sport på alla dina enheter

Utbud

Om du är tog i sport då har du kommit till rätt ställe. C more har ett brett utbud av sport som du kan roa dig med nästan dygnet runt. Deras starkaste sida är fotboll, och idag sänder de fotboll från La Liga, Allsvenskan och även SHL för de Hockeyintresserade.

Här hittar du även matcher från Serie A, Copa del Rey, Europa League, Eredivisie, Allsvenskan, Tippeligan och mycket mer. Du får också massor av racing, ishockey och tennis. Om inte C more ger dig belåtenhet i deras idrottsutbud, så finns det nog nästan ingenting som kan!

Live stream

Det är superenkelt att se matcher på C more. Du väljer först om du vill se bara en match eller om du vill ha ett paket. Sedan registrerar du dig och loggar in. Sedan väljer du det evenemang du vill se och skriver in en eventuell kod om du har tagit pay per view. Kvaliteten är mycket hög och du kan välja att antingen se den på dator, mobil eller surfplatta. Vill du se den i en större skärm fungerar det utmärkt att koppla in den i TV:n.

Vi hade inga problem med vår match, live streamen fungerade felfritt när vi testade den. Vi testade även med mobilen och det fungerade perfekt trots att vi såg matchen utan Wi-Fi.

Om du är riktigt nördig (som vi är), finns det tillgång till arkivet, där man kan gå in och titta på gamla matcher. Sök i arkivet och hitta flera klassiska matcher.

Support

Om du får problem med din prenumeration, så att du kan kontakta C more på flera sätt. Antingen mailar du [email protected] eller så ringer du +46 (0) 777 611 611. Supporten har öppet mellan kl. 12-23.

Användarvänlighet

Det är inte svårt att använda C more. I själva verket är det lika enkelt för en oteknisk förälder som ska se sin första match på nätet. Om du behöver se matcherna, så har du flera alternativ. 1. Du tecknar ett abonnemang som du väljer. 1 dag prenumeration kostar 99 kr., Och inte förnyas automatiskt. 3 månaders abonnemang kostar 299 kr. Det finns även större paket som inkluderar all sport som kanalen har. Det förnyas automatiskt om du inte säger upp det. Det samma gäller för ett års abonnemang, som kostar 1499 kr. Du kan dessutom köpa enskilda matcher för 79-169 kronor.

Vår upplevelse

Vi testade några matcher och det gick strålande. Innehållet går smidigt, och det är hög bildkvalitet. Det var även roligt att gräva i arkiven och titta på gamla godingar. Ljudet fungerade felfritt, och du får skarpa analyser och matchsammandrag efter matchen.

Slutsats

Vi kan bara ge C more våra bästa rekommendationer. Det finns massor med sportinnehåll som ger en matcher nästan dygnet runt. Den största nackdelen är att priserna är väldigt höga på enskilda matcher. 169 kronor är oftast dyrare än vad det är att gå till arenan och se matchen. Fast samtidigt vill man ha kvalitet, då får man betala, och kvalitéen är väldigt bra.