Recensioner av de bolag som tillhandahåller live stream

Läs om det stora utbudet av live stream på den svenska markanden.

Unibet

Sponsrad

Unibet

 Massor av spel på svensk sport

 Fina erbjudanden för Svenskar

 Användarvänlig hemsida

Vår svenska bookmaker Unibet, grundades 1997, och de senaste åren har Unibet växt lavinartat. Idag har de cirka 5 miljoner kunder enbart i Europa och företaget fortsätter att växa.

Förutom de hundratusentals kunder i Skandinavien, så köpte Unibet Mr Bookmaker 2005, Mr Bookmaker är stora i Frankrike och Beneluxländerna. Detta har hjälpt Unibet rejält i tillväxten och idag är de på rekordnivåer på den svenska börsen.

Produkter och spelutbud

Den primära sporten hos Unibet är fotboll. Det täcker nästan alla länder fotbollsligor och det finns även flera alternativ i de flesta ligorna. Du kan alltså spela på ligor som är lite mindre bekanta för oss i Norden och kanske är det en liga som du har bättre koll på än oddssättarna. Unibet har givetvis massor med annan sport som ishockey, handboll, basket, golf och tennis som är lite mer sekundära men där det givetvis finns flera spelalternativ. Det finns ett bra spelutbud på även lite mindre sporter finsk boboll, segling och sporter som är populära att utöva i Skandinavien.

Unibet har precis som många andra konkurrenter utvecklat en stor spelavdelning. Här kan du spela på Halvtid / fulltid, över/under, Rätt resultat, handikapp, Asian Handicap och massor av roliga specialspel. Oftast är det fotboll som har det största utbudet och desto mindre sporten är desto mindre blir spelalternativen. Unibet erbjuden även en väldigt bra liveoddssektion som erbjuder flera olika satsningar och specialspel.

Unibet erbjuder även en bra funktion som heter ”cash in”. Det kommer mer och mer men Unibet var tidiga med detta. ”Cash in” är precis som det låter, du växlar in dina pengar. Har du lagt ett spel har du möjlighet att ta ut pengarna innan matchen är slut. Skulle laget du har tippat på ta ledningen blir det oftast mer sannolikt att laget ska vinna, då kan du ”casha in” dina pengar och säkra pengarna.

Live Stream

Du kan streama flera av de stora fotbollsligorna hos Unibet, Det enda kravet från Unibets sida, är att du har pengar på sitt konto. Det är givetvis inte bara fotboll som det erbjuds live stream till. Det finns möjlighet att se både basket, volleyboll, ishockey och mycket annat.

Odds/Återbetalning

Unibets genomsnittliga återbetalningsprocent är positionerat till 93,1%. Till skillnad från de flesta bookmakers har Unibet ungefär samma procentuella ersättning för hela marknaden. Exempelvis ger nästan alla över/under spel samma odds oavsett om det är Premier League eller Turkiska andradivisionen. Den generella spridningen spelbolagen är mellan 89-95%.

Support

Unibet erbjuder chatt, e-post eller telefonkontakt. Eftersom det är ett svenskt företag från början, är det givetvis enkelt att få hjälp på svenska. Du får hjälp nästan direkt om du går in på chatten. Live chatten är öppen på dagtid och är mycket användbart om du behöver snabba svar. Har du problem att komma ut på nätet fungerar det hur bra som helst att ringa. De anställda är alltid redo att guida dig genom de frågor du har, och det kostar naturligtvis ingenting.

Sponsrade

Sponsrade

Användarvänlighet

Förutom den enkla och vackra design, har Unibet ett mycket användarvänligt navigationssystem. Det är lätt att guida sig runt på webbplatsen. Bland annat kan du göra ett personligt konto genom att välja ditt favoritspel/ lag/ spelare/ ligor etc. Du kan också göra din egen lilla databas av dina favoritspel.

Snygg och användarvänlig, personligt konto och en enkel navigering är stora plussidan hos Unibet.

In- och utbetalning

Det finns flera alternativ som du kan bruka för att överföra dina pengar. Moneybookers, Neteller och banköverföring för både insättningar och uttag är att föredra. Givetvis kan man också göra insättningar och uttag via kreditkort (VISA, Mastercard, Visa Electron), men detta ger en avgift på 2.5 % av din insättning. Ett uttag tar olika tid innan pengar är inne på ditt konto, du kan normalt sett räkna med 1-3 dagar.

Vår upplevelse

För att öppna ett konto, var vi tvungna att gå igenom lite tråkig, men lätt trestegsregistrering. Det kan mycket väl läggas lite mer ansträngning på grafiken och designen. Vi fick vår 120 % bonus direkt, och vi startade direkt. Vi valde att kryssa i Barcelona och Real Madrid som favoritlag för att prova om det funkade med vår personliga lilla databas. Det visade sig vara mycket användbart, vi fick flera alternativ på roliga spel med Real Madrid och Barcelona. Sedan kunde vi se matcherna med live stream i hög kvalitet samtidigt som vi spelade på matchen. Efter en tid tog vi ut lite pengar, vi blev ombedda att göra en kontroll på ID, när vi gjort detta fick vi ut pengarna och in på vårt konto en dag senare.

Slutsats

Ett spelbolag som startades upp i Sverige ger givetvis lite bonus, förutom det blir det ett stort plus att den fungerar så bra. Sidan är Solid, snabb, enkel att använda och med en snabb återbetalningstakt. Dessutom erbjuds vi en bra bonus och ett stort spelutbud. Du kommer inte bli besviken om du väljer Unibet. Det är definitivt en av marknadens bästa spelsajt.