Hitta svar på dina frågor här

Tittasport.se ger dig en snabb överblick var du kan se fotboll,tennis och andra sporter live på TV:n, Stadion eller online.

Kostar några tjänster på tittasport.se någonting?

Nej, du behöver inte heller skapa någon profil eller logga in någonstans.

Vilka kanaler är med i TV-Guiden?

Alla svenska kanaler som är relevanta för sportälskare och de som sänder sport. Det finns även utländska kanaler som finns med i de större TV-abonnemangen.

Hur ofta blir TV-guiden uppdaterad?

Dagligen

Vad krävs för att se sport på nätet?

För att se sport på nätet behöver du en bredbandshastighet över 0.5 mbit (Upp/ned) De flesta hushåll har absolut inga problem med detta utan ligger ungefär någonstans från 20mbit till 100 mbit. Du kan kolla din hastighet här om du är osäker.

Var ser jag sport på nätet?

Det finns flera sätt att göra det på, vi har försökt att göra processen så lätt som möjligt, allt för att underlätta för den som vill se livestreamad sport.

Streaming:

Det finns ett stort utbud av streams på nätet, det kan dock vara svårt ibland att veta vad som fungerar. Flera sidor har massor med reklam, pop-ups som inte slutar dyka upp. Det finns andra sidor som har väldigt dåligt kvalitet eller massviss med virus som kan vara svåra att upptäcka.

Abonnemang och Pay Per View.

Vissa matcher sänds endast på Viaplay, Cmore eller andra betalsidor. För en fast summa varje månad, då kan du se Champions League, Premier League, Allsvenskan, SHL, alla stora tennisturneringar, Formel 1 och mycket, mycket mer. Det går även att köpa endast en match, om du bara vill se just den, priset varierar mellan 49-169 kronor beroende på vad det är för match.

Hur bra är kvalitén på livestreamingen

Kvalitén varierar kraftigt på livestreams, vi kan dock garantera att de sidor vi länkar till håller en väldigt hög klass. Du kan se fotboll på livestreams med väldigt bra ljud - och bildkvalité, dessutom erbjuder flera streamingsidor kunniga kommentatorer som du kan lyssna till.

Streamar tittasport.se matcherna.

Nej vi länkar endast till de sidor som vi upplever har bäst utbud och kvalitet.

Fungerar det lika bra med Apple/MAC?

Ja, det fungerar precis lika bra eftersom det körs från webbläsaren.

Var arrangeras resorna till?

Alla städer där det finns livesport. Är det ett speciellt event som du gärna vill se live, så kan du kontakta [email protected], då undersöker vi om det arrangeras en tur till ditt önskade resmål.

 

 

 

 

 

 

Vill du veta mer?

Kontakta oss